Nederland beleeft sport Online!

EURO2020 is ten einde, de winnaar van de Tour is bekend, maar bij Next Day Media is de Sportzomer nog maar net begonnen! 

Na record bezoekcijfers op onze voetbal en F1 titels pakken wij door met het Vrouwenvoetbal in Tokio, de start van het Nederlandse voetbalseizoen en de apotheose van het F1 seizoen: de Dutch GP!

De Leeuwinnen en Vrouwen Eredivisie

Na de deceptie van het Nederlandse heren elftal op EURO2020 is het aan de vrouwen om de eer van het Nederlandse voetbal hoog te houden op de Olympische Spelen. Met VI zijn we aanwezig en doen we uitgebreid verslag van de wedstrijden tegen Zambia, Brazilië en China en al het nieuws daaromheen.

Eind augustus pakt VI door met de “Pure Energie Eredivisie Vrouwen”, die op al onze nieuwsplatformen vanaf komend seizoen structureel een prominente plek krijgt.

 

Alles over het voetbalseizoen 2021/2022 lees en KIJK je op VI

De clubs in de Eredivisie zijn inmiddels alweer volop in voorbereiding: spraakmakende transfers en de eerste trainingen, want 13 augustus start het nieuwe voetbalseizoen reeds. Kan Ajax met Berghuis in de gelederen wederom onbedreigd opstomen richting het kampioenschap, of heeft PSV voldoende versterking binnengehaald om voor het eerst sinds 2018 de schaal naar Eindhoven te brengen? En wat gebeurt er in de buitenlandse competities?

Dat kunnen de fans niet alleen lezen, maar ook kijken op VI. Met de samenvattingen en interviews van de Eredivisie en buitenlandse competities, de ‘Pure Energie Vrouwen Eredivisie’ en de eigen VI videoproducties bieden we iedere voetbalfan één complete plek voor al het voetbalnieuws. Niet alleen via de nieuwe VI Videoplayer maar ook op Youtube! 

 

GPBlog, Max en de apotheose van het F1 Seizoen

2021 belooft een historisch jaar te worden voor de Nederlandse autosport. De Dutch GP én een Nederlander in pole position om zich in december te kronen tot de eerste Nederlandse F1 Wereldkampioen ooit.

Met GPBlog breken we nu al wekelijks records en richting Zandvoort en de seizoensontknoping zal dit niet minder worden.

Lift mee op het succes van de F1 met de diverse mogelijkheden die we hebben voor adverteerders, en reserveer je plaatsen voor het weekend van de Dutch GP, zoals de weekend Roadblock of de mobile Take Over!

 

Bereik Pageviews
VI 4,5 miljoen 95 miljoen
VP 5 miljoen 60 miljoen
GPBlog 2 miljoen 15 miljoen